Janne Nacci

ARKI TODELLISUUS ELÄMÄ

/ARKI TODELLISUUS ELÄMÄ

ARKI TODELLISUUS ELÄMÄ

LAUANTAI

Keitin kupin nessiä. Siitä on tullut jo tapa vuosien aikana, jonka olin oppinut linnassa. ”Nessi” eli pikakahvi jota itsekkin nuorena halveksuin on kuitenkin kerman tai punaisen maidon kanssa oikein hyvää. Ehkä siihen liittyy myös tapa jolla sen valmistan joka kerta, rutiini joka taas tuo turvallisen tunteen. Kuumaa vettä kuppiin, pieni lusikka pikakahvia kuumaan veteen ja päälle kermaa. Näin olen tehnyt jo kohta viisitoista vuotta. Enkä tule muuttamaan tapojani luultavimminkaan. 

Viikko on ollut hankala, asiat eivät ole sujuneet haluamallani tavalla. Tämä ilahduttanee myös blogiani seuraavia viranomaisia pikkuisen. Joka tapauksessa lähestulkoon jokainen asia mitä olen lähimmän viikon aikana alkanut tekemään tai koittanut laittaa aluille, on tavalla tai toisella mennyt pieleen. Se kuuluu normaali arkeen ettei kaikki mene aina niinkuin on suunnitellut, mutta näissä olosuhteissa joissa itse olen aiheuttaa se jonkinlaista päänvaivaa.  On hyvä välillä itsekin miettiä kuinka käsitellä vastoinkäymisiä, on ne sitten pieniä tai suuria. Toisen pieni vastoinkäyminen voi olla toiselle jo suuri. Niitä ei voi verrata vaan ne riippuvat tilanteesta ja monesta muusta tekijästä. On siis turha alkaa arvostelemaan toisen ongelmia tietämättä niistä sen enempää. 

 

Sataa,sataa,sataa.

Omat ongelmat liittyvät osittain liikkumiseen ja majoittumiseen. Ne on normaaleita ongelmia koska joitakin asioitani on saatettu rajoittaa. Oletan että jos hyppään lentokoneeseen niin määränpäässä on vastassa yksityiskyyti paikalliselle poliisilaitokselle. Samaten jos majoitun hotelliin, ennen seuraavan aamun aamupalaa joku tulee omalla avainkortilla tekemään yllätysherätyksen. Nämä ovat vain kaksi asiaa jotka saattavat aiheuttaa päänvaivaa. On monia muitakin asioita jotka hankaloittavat jokapäiväistä arkea. Kommentteihin on tullut välillä kysymyksiä juuri näihin liittyvistä asioista. Toisaalta harmi etten voi tarkemmin kertoa yksityiskohdista jotka tuottavat probleemaa koska silloin saatan tulla paljastaneeksi liikaa ympäristöstäni. Viranomainen toisaalla tekee koko ajan työtä sen eteen että saisi paikannettua minut ja itse toisaalta pistän Narcos lippistä syvemmälle päähäni. Ei tässä tarkoitus ole karkuun juosta, jos joku vinkkaa kadulla että pitäs lähtee kuule kaveri suomeen linnaan et viedään sut kaappiin vaan ensin, niin sitten mennään. Oon niin huono juoksemaan et on parempi ettei ees yritä. Nyt ei kuitenkaan ole sen aika ja täytyykin pitää mieli avoimena kaikelle uudelle, eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu. Olen aina koittanut ajatella asioita positiivisesti, niin nytkin. 

Ulkoa kuuluu kauhea meteli, tuntuu kuin asuisi jonkin jalkapallostadionin ja moottoriradan sekoituksen vieressä. Paikalliset ovat tottuneet pitämään meteliä enemmän kuin pohjoismaalaisena olen tietysti tottunut. Valtoimenaan sinkoilevia kaikenikäisiä kakaroita, autoja, moottoripyöriä ja mopedeita. Ihme etteivät jää auton alle, tässä on ollut aikaa katsella ikkunasta mitä lähiympäristössä tapahtuu. Täälläkin poliisi on täsmällinen ja käy tekemässä näillä kaduilla pari kertaa päivässä kierroksen vanhahkolla renaultilla. 

Ilma on ollut vaihtelevaa ja mistään lämpimistä säistä ei todellakaan voi puhua. Onhan sekin jokseenkin ärsyttävää kun mielellään viettäisi muutaman lomaviikon ennen vankilaa auringossa. Tosiasiassahan tilanne on se että en ole vain ilmoittautunut laitokseen ja sillä selvä. Se ei ole rikos. Kirjoittaapa iltalehti mitä tahansa. Saatan olla suomessa etsintäkuulutettu sen takia etten ole ilmoittautunut vankilaan mutta missään muualla se ei vaikuta, niin kauan kunnes etsintäkuulutusta laajennetaan. Tässä taas on se ongelma etten voi koskaan tietää milloin tällainen astuu voimaan. Ellen sitten lue tätä aiemmin mainitsemaani iltalehteä jonka työryhmä nimikkeen taakse kätkeytyvä toimittaja ilmoittaa siitä jo varmasti etukäteen. Tuntuu olevan tämän julkaisun vihjepalvelu niin kuumaa kamaa että mikä tahansa kärpästä suurempi juttu menee läpi. Siksipä kohtuuden nimissä olisikin vähintä mitä voisivat tehdä, laittaa blogin linkin juttunsa yhteyteen. Samaa hommaahan tässä tehdään, kirjoitellaan mitä mieleen sattuu tulemaan.

On myös erilaisia pelkoja ja huolia. On perheasioita ja niihin liittyviä vaikeita tilanteita ja ajatuksia. Olen joutunut kamppailemaan ajatuksen kanssa, jossa toisena puolena on tyttäreni ja toisena puolena vankila tai vankilassa olemattomuuteni. On itsekästä olla menemättä vankilaan. On yhtä itsekästä mennä vankilaan. tällä hetkellä voin olla yhteydessä tyttäreeni rajoittamattomasti milloin tahansa. Soittaa videopuheluita tai laittaa viestejä, siinä mielessä asiat on hyvin. Näin meillä säilyy edes jonkinlainen yhteys. Vankilasta käsin näitä vaihtoehtoja ei ole olemassa. Sieltä soitan viikonloppuisin kaksi kertaa ja se on siinä. Soittomahdollisuushan on kyllä joka päivä mutta soittoajat eivät sovi koulussakäynnin kanssa yhteen. Asiat ei todellakaan ole niin yksinkertaisia kuin voisi kuvitella. Voihan asian ajatella myös toisinpäin, kun menisi vankilaan heti, pääsisi sieltä nopeammin pois. Sekin on totta. Perhe ja läheiset on toinen asia jotka aiheuttavat pelkoja ja huolia. Ei konkreettisia pelkoja vaan ajatuksia että jos jotakin tapahtuu ja en olekaan silloin siellä. Tilanne ei muutu olisin täällä tai vankilassa. Samat pelot ja huolet säilyy. Samoja asioita mihin törmää elämässä muuallakin, tilanteita joissa tekemällä mitä tahansa, on lopputulos kuitenkin jollakin tavalla huono. Täytyy löytää ratkaisu jonka kanssa voi elää, ehkä jokin kompromissi. Olen huono näissä asioissa. Teen yleensä pari kertaa ensin virheet ja saatan sitten oppia.

Koska on lauantai ja vilkas urheilupäivä, avaan telkkarin ja vietän lauantaita kuin kuka muu tahansa. Kuinka muuten sitä voisi edes elää. Tehdä normaali asioita ja viettää normaali arkea. Töihin en ole vielä eksynyt mutta on tässä kaikenlaista puuhaa joka päivälle. Käykää kommentoimassa blogia niin saadaan erilaisia mielipiteitä.

Janne 

2018-12-13T16:19:19+00:00

137 Comments

 1. STINDE 7.4.2018 at 21:38 - Reply

  tsemppiä!!

 2. El Pablo 7.4.2018 at 21:48 - Reply

  Kui pitkä reissu tulossa? Alkaa kuulostaa siu omat ajatukset siltä, että mie suosittelisin jo lentoa helsinkivantaalle. Saapaha alta pois joskus. Et sie ole nytkään siellä vapaa – oot jo vanki pääsi sisällä. Anyway, lykkyä! Perheessä erosa olo pahinta.

 3. Big 1 7.4.2018 at 23:03 - Reply

  Hoh hoijaa…siirrä noi ajatukset sivuun ja treenaa ja pidä ittes liikkeessä niin et ehdi ahdistua….kiertelet aikas ja sit hoidat ittes takakontissa suomeen ja nautit kesän…syksyllä lähdet hoitamaan velkas yhteiskunnalle…

  • Janne 7.4.2018 at 23:08 - Reply

   Tuokin on totta. Hyvä pointti ja laitetaan harkintaan. Vesisade saa tunnelman latteeksi.

 4. Jazu 8.4.2018 at 00:13 - Reply

  Ei muutako anna mennä Janne! Tosiaan lapsiis pität yhteyttä jos ne haluaa pitää isään. Monta virhettä tehään mutta suurin osa puhumallaki on saatu korjattua. 🙂

 5. ATTE 8.4.2018 at 00:16 - Reply

  Tiedän kuinka vainoharhaiseksi ihminen tulee kun on hatkassa mut siittäkin selvi kun ajattelee positiivisesti ja harjoittaa ruumiinkulttuuria. Uskon et selviit siellä missä oletkin ja et sekoa mieleltäsi.

 6. Kunnanmies 8.4.2018 at 10:01 - Reply

  Kaikkea en tietenkään tiedä, mutta samoilla linjoilla, että kyyti tänne ja hoidat istumiset pois alta. Sen jälkeen uudet tuulet. Mutta helppo se on täältä taas huudella. Tsemppiä kuitenkin.

 7. Psykiatri 8.4.2018 at 12:12 - Reply

  Jannen mielialalääkkeet alkavat olemaan lopussa. Hepullahan on ollut aina useampi lääkitys.

 8. Toivo 8.4.2018 at 16:10 - Reply

  Tukarit hiljaa!! Janne elää tasan niiku ite haluu, tsemii!

 9. Viranomainen 8.4.2018 at 16:57 - Reply

  Janne, sinun hormonien käyttö oli vastaavaa kuin nyt kuolleella Markolla (Lönnqvist). Voisitko avata sinun kasvuhormonin ja insuliinin käyttöä? Kuten yllä on mainittu, olet ollut psykiatrisessa hoidossa, vaikka yritätkin sen salata. Sinulla on ollut jo vuosikymmenen mielialalääkitys ja se on nyt ilmeisesti loppu. Siitä johtuu ahdistuksesi. Elämäsi on silkkaa paskaa.

 10. Petri Kuusinen 8.4.2018 at 17:03 - Reply

  Janne Tranberg, vuoden isä ja julkisuudenkaipuinen Spede. Kunnon luuseri.

 11. Neiti33◇ 8.4.2018 at 17:13 - Reply

  Kiitos taas ajatuksistasi..alkaa olee syvyyttä tekstissä. Yllämainitun viranomaisen kirjoitus kiinnosti siinä mielessä, että kaikkiahan meitä toisten mömmöjen vetely kiinnostaa.. siitä saisi varmasti paljon kirjoitetuksi. Paskat Markolle ja paskat myös sinun (viranomainen) paskalle elämälle. Jokainen meistä tekee virheitä ja elää, kuin parhaaksi kokee. GO NACCI !!!
  Ihminen itse tietää, kun hetki on oikea ♡

 12. Vaikka Pirjo 8.4.2018 at 17:24 - Reply

  Tekstisi sai minutkin ajattelemaan vaikka elämäni on täysin erilaista. Minkälaista elämäni olisi “pakosalla” tai vankilassa ja mitä ajatuksia/asioita kävisin itse läpi..
  Tsemppiä tulevaan ja lisää ajatuksia 🙂

 13. Minna Korhonen 8.4.2018 at 17:34 - Reply

  Ihan naurattaa kuinka tämä luuseri juoksee vielä tuon ikäisenä viranomaisia karkuun ja millaista hänen elämänsä on tuon ikäisenä. Voi luoja.

  • Fuccinballsdeepinthegame 13.4.2018 at 17:52 - Reply

   Minkä ikäsenä sun mielestä on sit “oikee” aika juosta viranomasia karkuun?? mene vaan sun keskinkertasen elämän pariin keskittymään sun keskinkertaseen mieheen sun keskinkertasessa arjessa 🙂 #triggered

 14. Anton Mikkonen 8.4.2018 at 17:40 - Reply

  Nacci voisi seuraavaan jargoniinsa lisätä muistokirjoituksen Lönnqvististä.

 15. Normaali kansalainen 8.4.2018 at 17:48 - Reply

  Yli-ikäinen nuorisorikollinen kirjoittaa blogia peruskoulupohjalta. Selvästi on ollut aikaa selvittää miten kirjoitetaan, mutta kirjoitusvirheiden määrä kertoo kirjoittajan olevan elämänkoululainen, jolla on synkkä tulevaisuus. Nämä kommentoijat, jotka ylistävät Jannea, eivät ole mitään muuta, kuin yksinäisiä yksinhuoltajaäitejä ja pikkurikollisia.

 16. Victor Korpinen 8.4.2018 at 17:51 - Reply

  Janne menee vankilassa suoraan liskolle, koska muuten kävisi kuten kävi Petelle – turpaan niin että lätty lätisisi.

 17. Pera 8.4.2018 at 17:57 - Reply

  Paras blogi aikoihin! Jatka kirjoittelua, linnaan ehtii kyllä:) ja Koita ny nauttia lomastasi, kohteeksi sellainen paikka missä aurinko paistaa ja prätkä kulkee. Ikävä uutinen lönkan kuolemasta liene kiirinyt jo sinnekin.

 18. Terhi Nykänen 8.4.2018 at 18:06 - Reply

  On varmaan kivaa olla ulkomailla piilossa, kun ei voi edes vapaasti liikkua ilman, että jäisi kiinni. Ainoa hupi ja samalla sosiaalinen tekeminen on kirjoittaa blogia. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa?

 19. Venkula 8.4.2018 at 18:18 - Reply

  Homo!

 20. 8334322 8.4.2018 at 18:24 - Reply

  Munan imijä Janne Nacci

 21. Star 8.4.2018 at 18:35 - Reply

  Hei,
  Ihan kaikki maailman ihmiset eivät ole pikkurikollisia, yh äitejä ja katkeroituneita ihmisraunioita. Kaikkea se peruna kasvattaa.

  Janne, kiitos blogista.
  Ihminen on susi toiselle ja itselle. Pahimmat niistä kulkee lampaiden vaatteissa.
  Pärjäile.

 22. AM 8.4.2018 at 18:48 - Reply

  Janne, olet ärsyttävä tyyppi enkä edes ymmärrä miksi jämähdin lukemaan tätä blogia, mutta nyt odotan lisää ajatuksia ja jopa toivotan sulle tsemppiä tulevaan.
  Mun kiinnostuksen herättää ihminen joko ihastumisen tai vihastumisen kautta ja tälläKIN kertaa ensin vihastuin ja sitten ihastuin.
  Ps. En ole rikollinen yhäiti ?
  Oletan Janne, että olet saamassa aikaan jotain koska blogissasi käy melkoinen sanojen kuhina. HIENOA

 23. Lassi 8.4.2018 at 19:05 - Reply

  Tsemppiä!

 24. Abrakadabra 8.4.2018 at 19:21 - Reply

  Ei muuta kuin tsemiä 🙂 itselläni ollut vastaava ja kuitenkin erilainen tilanne , mutta joka tapauksessa tilanne missä voin samaistua tilanteeseesi. Suosittelen ja toivon että löydät ensinnäkin maan mihin meidän rakkaat viranomaiset eivät voi sinua häiritä & aloitat työnhaun . Jos ja kun töitä löytyy pitää olla kärsivällinen ja tilanne alkaa parantua tulee uusia kavereita ja alkaa uusi elämä . Vähän ajan päästä alatkin ajattelemaan että miksi mennä Suomeen kun lapsetkin voi opiskella täällä ja ihmiset mukavia ja elämä maistuu …
  En tiedä onko sulla 5 vuotta tuomioiden vanhenemisaika mutta jos näin on sitten kannattaa olla pois ja siinä ajassa kyllä saa jo varmasti hyvääkin aikaiseksi .
  Varmasti tuomiosi vanhenee jossain vaiheessa – oo mies ja jätä tällä kertaa menemättä ittes ja lapsen kannalta – tsemppaa ulkomailla , hanki työ ja lapsetkin voi muuttaa . Ainakin potentiaalinen vaihtoehto leipiä potkivien putsareiden , T1 , C5 :sten ja muun linnaskeidan tilalle mitä Suomessa tulisi olemaan …

 25. Nimetön 8.4.2018 at 20:35 - Reply

  Minkäslaisia tuntemuksia Lönnqvistin poismeno herättää? Olitte kaiketi joskus frendejäkin?

 26. Nimetön 8.4.2018 at 21:31 - Reply

  ai oot menossa muukalaislegioonaan ?

  • kikkelis 18.2.2019 at 18:21 - Reply

   Ei ne ota vastaan kokeisiin koska tekevät nykyään kattavat taustatutkimukset. Jos on väkivaltataustaa niin ei toimi homma enää. Jos on joku pieni ja vanha rike, se ei estä kylläkään. Samoin pelkät tatuoinnitkin saattavat estää sen. Paikka on muuttunut erittäin kireäksi verrattuna aiempaan.

 27. Jessica 8.4.2018 at 23:09 - Reply

  Tsemppiä siihen kyrvän imemiseen, vitun homo!

  • ihakejosena 9.4.2018 at 09:12 - Reply

   Ootko se sama mälli-imuri jonka naamaan hyväiltiin koiran paskaa?

 28. Bekke 9.4.2018 at 00:02 - Reply

  Ei tarvii lukee jos ahdistaa semii janne oot huippu ukko??

 29. Mepa 9.4.2018 at 09:25 - Reply

  Huomaa, että masi alkaa painaa! Voishan sieltä tulla himaankin, niin pääsis taas tavis-arkeen kiinni nopeemmin. Mä oon tykännyt lukea tätä, vaikka oon ihan umpirehellinen kansalainen. Huijaa muita, kunhan et minua! 🙂
  Zemppiä sulle, ja lähimmäisillesi!

  Ps. Olis kiva kuulla kommentteja Lönnqvististä..

 30. Tumppi 9.4.2018 at 10:20 - Reply

  Mee linnaan, istu sun tuomio, ja sen jälkeen meet rehellisiin töihin, niin saat nähä että ei tää rehellinen elämä niin huonoa ole.

 31. Mauri 9.4.2018 at 12:30 - Reply

  Ja miks jannen lisko osastolle pitäis Mennä?
  Eikö siellä istu ainoastaan vasikat ja raiskaajat?

 32. Nimetön 9.4.2018 at 21:38 - Reply

  IFK – kärpä 4-1 jee

 33. Neste 9.4.2018 at 21:38 - Reply

  IFK – kärpä 4-1 jee

 34. Juice 10.4.2018 at 01:26 - Reply

  Pakoile niin kauan kuin mahdollista ja hae turvapaikkaa Ecuadorin suurlähetystöstä….Hienoa lukea sun blogia…..Millaista ruokavaliota noudatat nykyään….Kun joskus joudut kiinni, niin missä talossa haluaisit suorittaa tuomiosi?
  Tsemppii !!

  • Johanna 10.4.2018 at 22:28 - Reply

   Vitun urpo! Ecuadorin turvapaikkaa pitäisi hakea. Sulla on varma elämämkoulu edessä, ja näemmä sitä takanakin 😀 😀

 35. Janes 10.4.2018 at 08:05 - Reply

  Oot käyttäny ihmisiä hyväkses niin monta vuotta niitten vitun liivien suojasta että tekee sulle vaan hyvää nökötää jossain sateisessa patonkikylässä persaukisena. Sun rahaliike alkaa varmaan olla sillä tasolla että joudut jo osan safkoistakin pöllimään. Äijä esittää aina näissä posteissa jotenkin vitun rauhallista, ystävällistä ja muut huomioivaa ukkoa. Miks vitussa ku sä et oo sellanen. Samanlainen kiiltävän perässä pörräävä harakka niinku Escopepe, sillä erotuksella et sä vedit siltäki välistä. Mahtaa olla noloo ku yöelämän kermaks itsenså nostanu rosvopäällikkö joutuu heilahtamaan töihin leivän eteen. Korjaa vittu virheet niinku mies ja lopeta toi sekoilu. Riksu kutsuu ja siellä tulee mustelmia jos on jääny liukkaat jalat.Voi olla yllätys yllätys miltä selvinpäinolo tuntuu, nin monta vuotta oot imuroinu nessin kans nappei ja kolaa et käytå nyt tilaisuus ja hoida pää kuntoo ja muutki asias. Tunnista ylimieliset kusipäät, oot ite yks niist.

  • A 10.4.2018 at 11:00 - Reply

   Asiaa! Eiköhän riksussa saa ansion mukaan. Lahteen ei ole asiaa enää….

 36. Nimetön 10.4.2018 at 11:19 - Reply

  Mitä Janne sun C63:lle tapahtu? Jäikö se Viroon?

 37. Will Smith 10.4.2018 at 12:46 - Reply

  Janne on mielenterveysongelmainen narkomaani. Saat heti turpaan vankilassa. Sinä olet rotta ja vasikka. We waiting you.

  • onni 24.4.2018 at 00:42 - Reply

   Ja sinä olet englantia osaamaton elämämkoululainen tai hämeenkyröläinen neekeri

 38. Keepitreal 10.4.2018 at 14:32 - Reply

  Kaikki ne jotka kirjoittavat sulle paska on vaan vitun kateellisia kun oma elämä niin vitun tylsä!! Eikä ole muna tehdä asialle mitään, elävät systeemissä kun orjat!!

 39. seppo 10.4.2018 at 22:45 - Reply

  Täällähän on hyvä meininki. Nyt reseptit, tulot, menot ja teot auki. Ja sitten voisit vähän katua ja nöyristellä.

 40. JR 11.4.2018 at 01:18 - Reply

  Ihme lätinää /nillitystä jostain Jannen hatka-reissusta, muistutan edelleen jengille että jokainen taaplaa tyylillään ja tekee valintoja elämässä. Ja mitä jotkut tuolla narisevat pikkurikollisista yms… Niin nyt ei taida kyse olla mistään vitun lompsan pöllimisestä!!! Saanen muistuttaa…. 🙂 Ja kovasti räävytään Jannen masseista ja “veljien” kusetuksista, niin onko jollain ihan fakta tietoa asioista ja tuskin kuuluu muille kun asian osaisille ja eikö kotona ole opetettu mitä tapahtuu kun puuttuu muiden asioihin!!!? Aijai jai….. 🙂 Ihme nirisijöitä liikenteessä ja räkiksiä. Ja jos vaikka ajatellaankin että Janne on vienyt joltain massia jostain, niin sittenhän on!!! Ja mitä vittua se meille kuuluu, lähinnä alkaa hiipimään sellainen ajatus mieleeni että keneltä minä saan vietyä “vähän” rahaa että pääsen johonkin vitun patonki kylään chillailemaan, kattelee palmuja, merta jne… jne… Vähän lenkkeilen ja treenaan, katson lätkää ja syön /ryyppään yms.. Mukavaa!!!!!!! Tsemppii Janne sinne ja ei kannata alkaa brakailee… Hyvin kaikki kuitenkin aina jotenkin järjestyy, sen tiedät itsekin ja varmasti muutkin joka vitun ikinen. Ja hey anyway, linna on syvältä joten en minäkään sinne suosiolla ikinään mene, hakekoot vittu koska tuhlataanhan niitä verorahoja muutenkin jo kaikkeen paskaan.! Ainiin… Turpaan saa joskus ja joskus antaa turpaan, se on vain elämää!!!! Joten Good Luck Janne ja Take it easy! “dont worry ne happy” Ite parin kk:n päästä about sinnepäin kiertelee asunto – autolla mestoja ja moikkaa frendejä. Ps:saatan jopa vetää pepsiä ja jotain lääkkeitä, hyvin todennäköisesti!!!!!!!!!!! 😉

  • Rikollinen 11.4.2018 at 14:57 - Reply

   Ei hemmetti mikä luuseri. Asuntoauto kirjoitetaan yhteen, ei väliviivan kanssa. Meinaatko kenties alkaa vasikaksikin ellet jo ole? Kun toi rottailukin on mielestäsi ok.

 41. Neste 11.4.2018 at 12:02 - Reply

  Huomenna on IFK matsi muista

 42. Tmo 11.4.2018 at 15:30 - Reply

  Täälähän on paremmat pöhinät keskusteluissa kun iltsikan sivuilla ?
  Janne tää on jees blogi. Kerro vähän miltä markon poismeno tuntuu?
  Missä ja miten haluaisit elää jos saisit vapaasti valita? Minkälaista arkea…
  Näistä ime munaa, homo kommenteista sais kirjotettuu nasevan vitsikirjan ?

 43. JR 11.4.2018 at 16:24 - Reply

  Hei “rikollinen”, oletko joku äidinkielen opettaja vai joku kusinen blogi-stalkkaaja ja hyökkäät heti väliin jos vittu pilkku ei ole oikeassa paikassa. Eli olet niitä pilkunnussijoita, vai menikö nyttenkin väärin kun kirjoitin ton yhteen vai olisiko pitänyt olla kenties se väliviiva, hmmm….. On tämä nyt hankalaa!!! Ja kuka vittu puhui jostain vasikoinnista??? Oletko kuullut sanontaa “keep mind on your own fucking bisnes”!!!

  • Nanne Jacci 25.6.2018 at 09:27 - Reply

   Tuollaista sanontaa ei ole olemassa. Koska tuossa ei ole englantia eikä suomea, vaan elämänkouluhäviäjän yritys kirjoittaa kielillä.

   Kiip jor enlganti opiskelu app!

 44. Neste 11.4.2018 at 22:04 - Reply

  Kärpät voitti nyt ei näytä hyvältä !

 45. Skitsola 11.4.2018 at 23:37 - Reply

  Asjaa rasjaa. Pysy vapaalla, pohjosta kohti. Löysät rajat. Peitä naamaleimat, vaihda kledjutyyli, keskisuuriin kaupunkeihin mis ei oo suoria lentoja stadista eikä muutenkaan turistien lempi kevään odotuskohteita. Sillasta yli ruottii ja lapista takas kotimaahan.

 46. Swedu 12.4.2018 at 11:47 - Reply

  Kirjoita kirja ku oot linnassa , ja ne rahat mitä se tuottaa, ota ne ja muuta pattayalle.

  • Nimetön 13.4.2018 at 06:02 - Reply

   No niillä rahoilla ei saa edes lentolippua hankittua

 47. Neste 12.4.2018 at 21:23 - Reply

  IFK -kärpät 4-3 jee Stadin kevät on punainen Janne nyt nesteelle

 48. Töntsä 14.4.2018 at 07:56 - Reply

  Eiks Janne ja Marko molemmat oo sanonu et linnassa ihan saatanan tylsää. Miksi sinne pitäis vapaaehtoisesti mennä? Kesäkin koittaa. Syksyllä aikaisintaan. Nyt kun J voit olla niin ole, liiku, ime aurinkoa.

 49. Nimetön 14.4.2018 at 18:34 - Reply

  Ei nämä kirjoitukset mielenterveys ongelmista voi olla keksittyä, tämä rehveli ei pysty edes kommentoimaan enää mitään. Säälittävä kaveri. Jotenkin tuli mieleeni Armanin dokumentissa, kun Janne reppavasti kehu että jos varastaa kaverilta, niin toivoo kuolemaa…. voisit vaikka hirttää sit itses, niin tulis lupaukset täytettyä. Sinähän kusetit ja pöllit ”veljiltäs”

 50. seppo 14.4.2018 at 21:39 - Reply

  Se voi olla,et joillekin tytöille tulee vielä tässäkin kohtaa yllätyksenä, että pahimmat vasikat on aina ollu ‘kerhoissa’. Ja on tälläkin hetkellä. Noissa geimeissä moraali on vitsi. herätyyyys! Ei hokemat ämmien hakkaamisesta, omilta varastamisesta, vasikoinnista jne on mediapeliä. Se on hirvittävä edge ku saa osan leikkimään noitten sääntöjen mukaan. Omia pelkojaanhan noissa projisoidaan, ei moraaliarvoja.

  • Nimetön 14.4.2018 at 22:53 - Reply

   Paskaa puhut, kyllä Janne puhui meille aivan muuta. Vielä saa katua….

   • seppo 15.4.2018 at 04:09 - Reply

    iltalehden otsikkoja kun luet, niin ei pitäis jäädä epäselvyyttä asiasta.

 51. Neste 14.4.2018 at 22:37 - Reply

  Kärpät voitti suruliputusta jätenesteellä

 52. Juice 15.4.2018 at 00:51 - Reply

  http://espana.embajada.gob.ec/
  Tossa toi nettisivusto kun ja jos haet turvapaikkaa Ecuadorin suurlähetystötä….Kannattaa sitä yrittää tai oletko ollut yhteydessä Presidentin kansliaan jos saisit armahduksen. Moni on saanut kun on hyvä syy….
  Tsemppiä !!!

 53. Keppiä 15.4.2018 at 17:17 - Reply

  Nauratti Armanin vertaus ku kukaan ei nostanut hälinää silloin ku teki juttua faveloista vs cannonball. Aika huono vertaus. Suomessa ei ole mitään pakottavaa tarvetta kuulua prossakerhoihin, mut faveloiden alueilla ei ole muuta vaihtoehtoa ku liittyä tai olla todella yksin vaarallisessa maassa. Paska jakso?

 54. jantsa 16.4.2018 at 16:25 - Reply

  Siis oikeesti täällä joku ehdottaa että kannattaa hakea presidentinkansliasta armahdusta? Mitä porukka oikein vetää?

 55. Neste 16.4.2018 at 21:45 - Reply

  On ne sekaisin tai sitten Turusta

  • Juice 27.4.2018 at 21:14 - Reply

   Juu olen Turusta…Miksei kannata hakea armahdusta vedoten että on muuttunut ja rikollisuus on jäänyt taakse…Perhe on hyvä syy saada armahdus,

 56. Jokuvaan 17.4.2018 at 11:10 - Reply

  Tuomio pois alta ja uuteen nousuun. Se mitä olen sinua löyhästi seurannut. Tai lähinnä tullut internetissä vastaan. Vaikutat lupsakalta ja karismaattiselta henkilöltä. Sinusta huokuu myös jokin, ehkä lapsuuden tuska tai ahdistus. Joka näyttäytyy minulle asialta joka on vienyt miestä eikä toisinpäin. En ole terapeutti enkä omaa valtuuksia diagnooseihin. Enkä siihen ryhdy, mutta rehellisen ajatuksen haluan sanoa. Lapselle tämä tilanne on repivä ja fyysinen läsnäolo on videopuheluita tärkempää. Soita lapsille. Selitä tilanne. Hoida kakku pois alta ja rupea rakentamaan erillaista elämää tuomion jälkeen. Tee se itsellesi. Lapsillesi ja eritoten sille lapselle, jonka koen kärsineen viattomana pienenä ihmisenä joka joskus olit. Jos vankilassa on mahdollista päästä purkamaan menneisyyden lukkoja. Tee se. Jos ei. Tee se pikimiten sen jälkeen. Jos olen väärässä. Pahoittelen. En väitä tuntevasi sinua niin että voisin sanoa olevani oikeassa. Vain sinä tiedät sen. Jokatapauksessa. Pyrin sanomaan aina sen mikä vie elämää eteenpäin. Olen sen puolella. Sinä tiedät sydämmessäsi oikean ratkaisun ja tsemppaan menemään sitä kohti.

 57. bongari 18.4.2018 at 17:34 - Reply

  Nacci bongattu…. Saatat tietää kuka 😉

 58. keijo 19.4.2018 at 23:44 - Reply

  Vittu mitä vikinää Hampuselta! Et ei saa linnassa soittaa tyttärellee sillo ku haluis. Voi junalauta mikä nilittäjä. Millo sä oot kemestäkää muusta välittäny kun omasta läskiperseestäs? Ole mies ja kärsi tuomios äläkä maalaile kakroitte mieleen kuvii et on siistii olla gangsta! Vitun vössykkä!!

  • Mauri 20.4.2018 at 11:04 - Reply

   Kuka on Hampunen?

   • J 24.4.2018 at 21:20 - Reply

    Googleta Janne Hampunen ja saatat yllättyä.

    • Juice 27.4.2018 at 21:20 - Reply

     Ei ole Nacci vaan veli.

 59. Ville 20.4.2018 at 08:50 - Reply

  Mahtavia kommentteja.

 60. Juuso1234 20.4.2018 at 09:25 - Reply

  Jepjep.. Mä oon sitä mieltä et tää suomen jr kultturi on aivan hupijuttu. Murrosikään jämähtäneitä aikuisia miehiä! Keskarit pystyssä fuck the police!? Hei haloo!! Sitten kitistään kun linnassa ei saa soittaa tytölle..voi vittu mikä kitisijä!! Ole mies ja kanna vastuusi.

 61. Nimetön 20.4.2018 at 18:56 - Reply

  Mauri,käsittääkseni Hampunen on hänen (janne) vanha sukunimensä.

 62. Ville 23.4.2018 at 20:23 - Reply

  Ei muutakun eteenpäin ja zemppiä ! Hyvä ja rauhallinen paikka vielä löytyy

 63. Pena 25.4.2018 at 00:42 - Reply

  Milloin uutta matskua crillinacci?

 64. Töntsä 25.4.2018 at 07:30 - Reply

  Onko janne lähtenyt linnaan ku ei oo kirjoitellu…?

  • Nimetön 26.4.2018 at 11:35 - Reply

   Tais prinssinakilla tulla paskat housuun.

 65. Skitsola 25.4.2018 at 08:38 - Reply

  Ahistaako suora palaute vai miks kirjottaminen loppu. Selvinpäin ja jalat maassa maailma on vähä erilainen.

 66. No friend 26.4.2018 at 08:15 - Reply

  Yleensä ku kama loppuu eikä jengi seiso takana ni sudesta kuoriutuu lammas joka hakee teoilleen hyväksyntää ulkopuolisilta, vähän ku hiljainen anteeksipyyntö. Taitaa vain vuosien huono käytös harventaa ystäväpiiriä. Perseennuolijoita ei lasketa yst.piiriin.

  • No friend 5.5.2018 at 16:50 - Reply

   Word.

 67. Pena 27.4.2018 at 14:15 - Reply

  Pitääcin tehdä naccicasticetta ruuaksi.

 68. Nimetön 28.4.2018 at 21:36 - Reply

  Taitaa olla paskanacilla ainut ongelma, kun ei voi linnassa somettaa. Oot kyllä säälittävä tapaus, huomioo hakeva huora. Samaan kastiin kuuluu koiran paska Toni K, steroideja imevä pikkupippeli.

 69. Kk 28.4.2018 at 23:44 - Reply

  Janne, hyvin sä härnäät kyl viranomaisia tekstin perusteella ja rivienvälistä tulkitsemisella? sä et ees oo missään Ranskassa..

  • Pena 2.5.2018 at 11:05 - Reply

   Oikeastikko luulet tän jätkän vedättävän ketään pitkässä juoksussa?

 70. Pena 1.5.2018 at 19:02 - Reply

  Miten Nacci vappu? Olitko uimassa?

 71. Tainuska 2.5.2018 at 15:00 - Reply

  Moi Janne! Olisi kiva kuulla millainen lapsuus sulla oli? Missä kasvelit ja mitä touhusit?
  Hyvää jatkoa kaikesta huolimatta 🙂

 72. Nimetön 7.5.2018 at 12:39 - Reply

  Nyt taitaa nakki olla kattilassa.

 73. Janne 7.5.2018 at 14:44 - Reply

  Naaccii!! Boss!! Keep it real!

  Kyllä on uuvattii jengii täällä mussuttamassa hölynpölyjä, hirveästi näyttää olevan jengillä kiireitä.

 74. Nimetön 8.5.2018 at 12:33 - Reply

  Kyllä näitä vinkujia aina riitttää.

  • Nauravat Nacit 25.6.2018 at 09:30 - Reply

   Totta. Menisi hoitamaan rangaistuksensa, eikä vinkuisi pitkin palstoja ja blogeja.

 75. aatu 8.5.2018 at 19:42 - Reply

  Eiköhän siellä huomattu, ettei tuo hölmö kasinomainos tuotakaan rahaa tekijän tilille ja samalla into kirjoittaa loppui kuin seinään. Uutta yritystä sitten taas kokeilemaan.

 76. Nimetön 13.5.2018 at 19:31 - Reply

  Mites Nacci oliko mukava äitienpäivä perheen kanssa?

 77. puuha-pete 13.5.2018 at 21:12 - Reply

  mee töihi 😀

 78. Sliba 16.5.2018 at 11:13 - Reply

  Tää jätkä tekee joka kera kun avaa suunsa itestään vaan pellemmän. Leikkii jotain vaarallista rikollista, mutta on tärisevä pikku nilkki, joka varastaa heti kavereiltaan, kun siihen tulee tilaisuus. Karma osui ja isosti tähän Mulkkuun.

 79. Jeesus 19.5.2018 at 11:48 - Reply

  100 Kommentti!

 80. Berenice 26.5.2018 at 06:12 - Reply

  Hyvin kirjoitat ja mielenkiintoista lukea. Tekstistäsi löytyy syvyyttä ja osaat selvästi analysoida, sekä jäsennellä asioita. Jos tykkäät kirjoittaa niin kannattaa jatkaa. Ihan vaikka kirjaksi asti. Tsemppiä! Kyllä asiat aina lopulta järjestyvät. Joskus jopa paljon paremmin, kuin juuri tällä hetkellä tuntuisi. Olet fiksu, älä välitä jos joku muuta väittää.

 81. Pikku Myy 20.6.2018 at 17:03 - Reply

  Tsemppiä sulle. Kun lukee kommentit täällä niin ei löydy tarpeeks sanoja ilmaisemaan kuinka tyhmiä jotkut täällä ovat. Mutta nämä löysin:
  Tuomitse minut kun itse oot täydellinen.
  On varaa haukkua toista ihmistä jos ei itse mitään väärää tee.
  Sulla on kuitenkin joukkoja jotka tukevat ja tällasissa tapauksissa ystävä tunnetaan.
  Teille jotka häntä haukkuu: mitä hän on henkilökohtaisesti sulle tehnyt tai aiheuttanut?

  • Pena 20.6.2018 at 20:48 - Reply

   Pelle joka leikkii kovista. Ilman liivejä ja porukan tukea kuin kuka tahansa normikuolevainen.

 82. Penatsu 20.6.2018 at 18:37 - Reply

  Pikkuraasu… pelkäät ottaa vastaan mikä edessä on. Vain mies on sellainen,joka kohtaa omat erheensä. Pelkuri.

 83. DDR 20.6.2018 at 21:15 - Reply

  Kova kaveri vetään välistä muilta. Lämmöllä tulevaa kohtaamista odottaen.. Linnakkeessa on liukkaat lattiat.

  • NoHomo 25.6.2018 at 10:35 - Reply

   Perseeseenkö ajattelit vetästä? Aikamoinen pahis suoraan DDR:stä ??

 84. Jesse 20.6.2018 at 22:38 - Reply

  Millo uutta tekstiä?

 85. Prinssinaggi 21.6.2018 at 11:13 - Reply

  Olin tuossa kävelyllä, tarkemmin en voi paljastaa missä, ja huomasin pellon reunassa sellaisen harmaan bajamajan josta kuului itkua. Lähemmäksi mennessä nenääni tulvahti sopivasti tuulen saattelemana hien, virtsan ja ulosteen sekainen tuulahdus. Bajamajan ulkopuolellma oli kasa tyhjiä tuttelipurkkeja.

  Kuvotuksesta huolimatta hiivin lähemmöksi ja avasin oven. Sisällä bajamajassa istui vaippa täynnä ulostetta…….tässä kohti en voi vielä paljastaa kenet löysin, koska tarinassa tapahtui sellainen käänne että on oleellista etten vielä kerro kuka siellä oli.

  Ai miksi tulin tähän blogii kertomaan…no ihan vahingossa.

 86. Nimetön 22.6.2018 at 00:26 - Reply

  Tyypillinen vastuuta pakoileva… voi voi kun on hankalaa. Ressukka!!!!

 87. The Shrike 23.6.2018 at 00:35 - Reply

  Janne boy – hoitamaton masennus, ahdistus ja paniikkihäiriöt kasvavat lähes eksponentiaalisesti ajan funktiona. Selektiivistä serotoniinin takaisinoton estäjää, essitalopraamia, on nautittava päivittäin, riittävän vahvoina (20mg) annoksina, jotta vaikutus pysyy yllä. Pitkäaikainen (yli 2 vko) tauko SSRI-lääkkeen nauttimisessa aiheuttaa taantumaa aivokemian välittäjäaineiden toiminnassa, vahvistaen masennusoireita, päivä päivältä. Pitoisuuden laskun lopputiloina on sosiaalinen fobia, merkittävästi heikentynyt kognitiivinen suoriutuminen, vakavat unihäiriöt ja itsetuhoiset ajatukset.

  Syytelistan talousrikokset ovat lähteneet eteenpäin törkeinä, joka tarkoittaa sitä, että ovet eivät avaudu kahvasta kääntämällä vielä useaan vuoteen. Linnaan lähtöä voi pakoilla vedoten masennustilan luomaan subjektiivisen päätöksenteon kyvyn puuttumiseen. Todennäköisesti pelkona on kuitenkin enemmän ex-kollegoiden kohtaaminen kuin kakun lusiminen. Valehtelu, kieroilu, varastaminen on hyvin tuomittavaa toimintaa siviilielämässä ja työpaikoilla. Kasvot ja kunnian voi menettää vain kerran. Tämän jälkeen työ- ja ystävyyssuhteet ovat poikki. Alamaailman jäsenillä ei ole kykyä käsitellä asioita rationaalisesti, joten osallesi on nähtävästi osoitettu vakavasti otettavaa väkivallanuhkaa, kostona henkilöön käyvistä petoksista.

  Tilanne osaltasi on kuitenkin melko helppo, koska vaihtoehdot ovat surkean vähissä. Jäämällä sinne missä olet, voit hetkenaikaa osallistua esim. paikallisiin huumausainerikoksiin. Menestyminen niissä on vähintäänkin epävarmaa. Marokon dullakauppiaiden taustalla toimivat Afrikan Sahelin alueen lordit ovat tunnetusti yhteistyössä Lähi-Idän terroristiryhmittymien kanssa. Afganistanin kukinnan tuotteita Ranskaan kauppaavat Balkanin käytävän paronit eivät himmene toimintatavoissa algerialaisille. Tässä kontekstissa, vain Sörkan kurvin baaritappeluun tottuneeseen, demokraattisen sivistysvaltion pikkupahiksen koviskompetenssi ei vaan riitä, jolloin matka johtaa hyvin nopeasti marseillelaisen kukkapenkin lannoitteeksi.

  Toinen vaihtoehto on kävellä paikalliselle santarmiasemalle. Lento kotomaahan kustannetaan kätevästi veromaksajien piikkiin. Kohtaamiset ex-kollegojen ja muiden venkuloiden kanssa sujuu sitten, miten sujuu. Jos lämpimien jälleennäkemisten jälkeen henki edelleen pihisee, ovet aukeavat sitten vuosien kuluttua myös kahvasta painamalla.

  Kolmas vaihtoehto on jatkaa hoitamattoman masennuksen tilaa ja odotella vaikea-asteista, mahdollisesti psykoottista, depressiota ja hetkeä kun ei enää kykene nousemaan jaloilleen, kirjaimellisesti. Tilanteella on tendenssi päättyä hihan auki vetämiseen.

  Mikään vaihtoehto ei ole hyvä. Skolastikko Tuomas Kempiläinen sanoi ”kahdesta pahasta, valitse pienempi”. Seuraavana ohjelmassa on, tavalla tai toisella, että lihava lady laulaa ja esirippu sulkeutuu. Ei muuta.

 88. furtdso linopv 23.6.2018 at 14:03 - Reply

  I like this web blog so much, saved to fav. “Nostalgia isn’t what it used to be.” by Peter De Vries.

 89. Yori 25.6.2018 at 10:26 - Reply

  En nyt sen kummemmin puutu elämääs enkä leiki jotain kaikkitietävää jeesusta, ja sua ei välttämättä kiinnosta mitä muut ajattelee jne, niin silti sanon et ilmoittaudu vaan sisään, saat ainakin multa respectit 😀

  Seurasin sua instassa ja aattelin/opin että oot ihan ok tyyppi ja koko Cannonball MC:llekkin löyty vähän ymmärrystäkin sun kautta. Aiemmin aattelin että on vaan joukko säälittäviä, koulukiusattuja apinoita joilla ei aivokapasiteetti riitä mihinkään ja ei uskalla yksin edes tapellakkaan ja aina kaivetaan mutkat esiin kun ei muuten pärjätä, ja kun aina pitää se 10 veljeä tulla auttamaan. Kerran Joensuussa sain hyvät naurut kun syystä tai toisesta oli jonkunsortin letka menossa kohti Suvantosiltaa, ja just kun käänsin pään poispäin niin sieltä keulilta joku heitti lipat, ajattelin että ei vittu osaa edes suoralla tiellä ajaa mopoillaan 😀 Kaikenlaisia epäkunnioittavia ajatuksia tuo touhu herätti. Mut tuo ajatusmaailma pikkuhiljaa meni pois kun nyt taas tullu takasin, hoida sinä ainakin hommas kunnialla, kyllä asiat kakaraskin kanssa järjestyy, mieti mitä lapses ajattelee ja oppii tuosta että välttelet velvollisuuksia ja et kanna vastuuta. Vitun mielenkiintosta olis joskus jopa tarinoida kanssas, mut sekään ei oikein onnistu niin kauan kun oot paskat housussa jossain patonkia mutustamassa 😀 😉
  Äsken näin susta ”Mitä jäi? – Ei kai se niin millin päälle” meemin jonkun cannonballin jäsenen facebook seinällä, siitä tuli mieleen googlettaa äijää. Tuo aika helvetin noloa kun ainakin aikuisen näkönen tyyppi jakaa tollasta meemiä, palaa taas ajatus tästä koulukiusatusta vässykästä joka ei ole mitään ilman veljiään jne. Säälittävää, mut elämä on. Tuu vaa nyt vittuhun sieltä 🙂

 90. Topa 27.6.2018 at 10:20 - Reply

  Maksa paskanakki velkas, tai sulla tulee vitun apina oleen raskasta aikaa edessä.

 91. Pok 28.6.2018 at 14:36 - Reply

  Tsemppiä ukolle!

 92. Sniffaaja 3.7.2018 at 21:00 - Reply

  Nyt vitun kyrpä kirjoitat tänne uuden blogin ja lopetat siellä murha.infossa hillumisen. Kirjoita oikein pillereiden huumassa tehty teksti. Hauku kaikki nämä nahjukset pystyyn ja uhkaa suoralla kostolla, kun olet liittynyt ISIS-järjestöön ja saanut heidän tukensa.

 93. Enkeli 5.7.2018 at 21:10 - Reply

  Siunausta ja varjelusta elämääsi missä ikinä kuljetkin! Muistan sinua rukouksin! Olet Jumalalle ainutlaatuisen arvokas <3

 94. Velat on maksettava eikös juu välistävetäjänkin? 4.8.2018 at 12:02 - Reply

  Missä kivenkolossa se rottien rotta piileskelee? Onko loppunu näppäimistä paukut kun ei oo enää tullu tekstiä tänne.

 95. Jani-Markus Maunumäki 6.8.2018 at 17:27 - Reply

  Voe Pablo.. Kannattaa Suomessa istua niin ainakin pääset itse vaikuttamaan asioihin. Ota yhteyttä ehkä joku meistä voi istua sun puolesta riippuen tuomiosta

  Voimia sinne kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu

  • Nimetön 6.8.2018 at 17:46 - Reply

   Ota faces yhteyttä tai soita

  • Nimetön 8.8.2018 at 14:54 - Reply

   Väärä blogi mutta kirjoitus koskee nykyistä tilannettani ja oli pakko purkaa johonkin ??

 96. Skumppa-Esa 21.8.2018 at 18:52 - Reply

  Missäs naccimaccara?

 97. Kilju Kake 22.8.2018 at 12:41 - Reply

  Matkoilla.

 98. Unidentified 15.10.2018 at 01:38 - Reply

  Onpa typeriä kommentteja… Ihme porukkaa! Suurimmalle osalle voisi tehdä lobotomian, eikä sitä edes huomaisi!

 99. Seiska 31.10.2018 at 22:25 - Reply

  Kyllä varmaan kannattaa jengeilyt jättää nyt vähemmälle ..

 100. Nimetön 13.11.2018 at 06:18 - Reply

  R.I.P Janne Nacci

 101. Nimetön 19.11.2018 at 03:50 - Reply

  R i p

 102. Michael 26.11.2018 at 16:43 - Reply

  RIP see you in the sky

 103. Mikko Paatero 28.11.2018 at 13:00 - Reply

  Taisi Nacci lähteä oman käden kautta. Ja jos siinä hiukan avustettiin, niin mitä sitten. Pääasia on että pääsi Cannonball MC:n kuolleiden osastoon. Zihun, Jartsan, Maken ja itsensä kanssa. Nacci oli hyvin itsekeskeinen narsisti. Psyykenlääkkeet, huumeet, hormonit ja steroidit yhdistettynä viinanhuuruiseen elämään epäterveellisine ruokineen koituu lähes aina liivirottien kohtaloksi.

  Kukaan ei jää suremaan.

 104. JEFFREY 2.12.2018 at 15:11 - Reply

  Mina olen Jeffrey ja olin Naccin kaveri. Surullinen tehtavani on tiedottaa että Nacci menehtyi auto-onnettomuudessa Casablancassa marraskuun alussa. Naccin siunaus on toimitettu hanen laheisimpien lasnaollessa Casablancassa. Kaikille avoin muistotilaisuus jarjestetaan Casablancassa Naccin lempikahvilassa Rick’s Café:ssa joulukuussa. Naccin toiveen mukaisesti illalla soitetaan As Time Goes By hanen lempisoittajansa toimesta. Ilmoitamme myohemmin tarkemman ajan. Jos tata lukee naiden webbisivujen moderaattori niin otatko yhteytta taman kautta etta voimme paivittaa sivuille ikuisesti lepattavan liekin.

  • Kuukkeli 7.12.2018 at 15:22 - Reply

   Mitäpä Jeffrey jos tunkisit sen lepattavan liekin vaikka syvälle takapuoleesi.

   • JEFFREY 8.12.2018 at 09:42 - Reply

    Mina olen Jeffrey ja minulla on ilo ja kunnia vahvistaa kaikille Naccin faneille etta uutiset hanen menehtymisestaan olivat ennenaikaisia. Kysymys oli vaarinkasityksesta josta syyttaminen on marokkolaisia viranomaisia. Vahinkoja sattuu silloin talloin niin Suomen kuin Marokon viranomaisille, ihmisia hekin vain ovat, joten emme kanna kaunaa. Tilaisuutta Rick’s Café:ssa ei kuitenkaan ole peruttu, mutta sen luonne on tietysti muuttunut. Juhlimme tanaan kello 18 alkaen leikkimielisesti Naccin jälleensyntymaa, kuunnellen Naccin lempikappaleita ja nauttien hyvasta ruoasta ja loistavasta seurasta. Tervetuloa kaikille tutuille ja miksei tuntemattomillekin.

    Elama on ihmisen upeinta aikaa!

 105. JEFFREY 2.12.2018 at 15:14 - Reply

  RIP Nacci

  Casablanca – As Time Goes By – Original Song by Sam (Dooley Wilson)

  https://www.youtube.com/watch?v=d22CiKMPpaY

  -Jeffrey-

 106. Ahmed 3.12.2018 at 22:38 - Reply

  RIP

 107. Topa 7.12.2018 at 15:35 - Reply

  Tää apina mihinkään ole luollut. Vitun aasit. Leikkii jotain fiksua kaveria, ja luulee, että virkamiehet oikeesti uskoo tätä paskaa sen kuolemasta 🙂

 108. Kukamuukuka 8.12.2018 at 08:43 - Reply

  Aika hyvin kirjoittanut kuolleena seuraavan blogin aiheen ja julkaissu instassa marraskuun loppulla viimisen kuvan.

 109. Go 21.12.2018 at 10:05 - Reply

  Go Nacci!
  Fuck da police!

  Yksi elämäni tärkeimmistä ohjenuorista sinullekkin. Like everyone, trust no one.
  Hyvää joulua!

 110. Saatanan sarvet 21.12.2018 at 10:34 - Reply

  Eiköhän kaiffa ole saanut lääkkeensä hoidettua, laittaa ei etsintäkuulutetun kaverin lekurin pakaille ja kuvailee oireet, sitten vaan kevyesti intiaanihölkällä lähimpää apteekkiin. Ja internettikin on ihana. Itsehän tulisin bäkkii ettei viranomaiset saa sitä iloa sitten kun se aika ja sehän on..joskus. jaksamisia ✌

 111. Good man 21.12.2018 at 13:47 - Reply

  Kaikki yksityishenkilöiltä varastavat on vasikoita ja rottia. Näin se vaa menee

Leave A Comment