ONNISTUIKO KOTOUTTAMINEN?

/ONNISTUIKO KOTOUTTAMINEN?

ONNISTUIKO KOTOUTTAMINEN?

Voi kysyä hyvällä syyllä kysyä onnistuiko kotouttaminen, ei vitussa onnistunut. Ihmiset on syystäkin vihaisia ja järkyttyneitä. Nuoret 18-28 vuotiaat miehet pääosassa edustettuina ovat kärkiryhmää jotka ovat suomeen tulleet, näistä suurin osa on tarvinnut apua vain ja ainoastaan sosiaaliavun hakemiseen ja uuden iphonen ostamiseen. Sen lisäksi jokunen homo on tarvinnut turvaa ettei joudu omassa maassaan lankun jatkoksi. Naiset, lapset ja vanhukset ovat niitä ensisijaisia avun tarvitsijoita ja he ovat edustettuina vähemmistönä suomeen tulijoissa.

Näistä maahantulijoista joita nyt on prosentuaalisesti melkoinen määrä poliisin tutkinnan kohteena lasten raiskauksista ja muista hyvin iljettävistä ja pöyristyttävistä teoista, on kuitenkin oppineet siinä määrin hyvin suomen kieltä, että instagram ja messenger houkuttelu onnistuu, voidaan miettiä miksi nämä kotoutujat ei sitten ole pyrkineet integroitumaan yhteiskuntaan työn kautta esimerkiksi? Nyt integroituminen tapahtuu raiskaamalla ja sitä kautta kymmenien valitusten kautta jumittamiseksi suomeen.

Kutsun viranomaistoimintaa viranomaiskädettömyydeksi. Vikistään kun on paskat housussa kuten suomalaisilla on muutenkin tapana. Poliittisella johdolla ei ole ollut munaa tehdä mitään ennalta ehkäsevää ja toisaalta ei se ole tehnyt vieläkään mitään vaikka tapauksia on tullut ilmi koko kuluneen 2018 vuoden. Mitä sellaisilla poliitikoilla edes tekee jotka hyssyttelee ja kukaan ei uskalla sano mitään ettei joku pahoita mieltänsä. Ei oteta vastuuta poliittisesta päättämisestä tai oikeestaan mistään muustakaan. Saatanan tunarit.

Some raiskaajat riviin ja autoon, siitä suoraan lentokentälle ja sinne mistä ovat lähteneetkin. Samoin tein voi ottaa kyytiin muitakin ”kotoutujia” jotka notkuvat joutilaina muotifarkut jalassa ja uudet puhelimet kädessä kauppakeskuksissa. Sinne vaan omaan maahan jälleenrakennushommiin ja tekevät siellä mitä haluavat. Ongelma on se että suuri osa näistä paskavarpaista ei halua edes kotoutua tai integroitua millään tavalla meidän yhteiskuntaan ja kunnioittamaan niitä sääntöjä ja käytöstapoja mihin täällä ollaan totuttu.

Toinen asia on sitten se että ei leimata kaikki raiskaajiksi, se onkin jo vaikeampaa tunnekuohuissa hallita. Saattaa pizzan paistaja saada nenään juupajoen Matilta perjantai iltana baarin jälkeen. No sellasta sattuu ja se kuuluu asiaan. Luultavimmin ulkomaalaistaustainen jolla on perhe ja hän käy töissä, ei syyllisty lapsen raiskaukseen. Ulkomaalaistaustainen joka ajaa espoon liikenteen bussia tuskin syyllistyy myöskään näihin tekoihin. Ei me voida olla varmoja siitä mutta se on todennäköistä. Nämä tyypit on sopeutuneet maan tapoihin ja hommanneet töitä, perheen ja asunnon. Toisin kuin kauppakeskuksissa notkujat.

Mitä ennaltaehkäisevää sitten olisi voinut tehdä? Silloin kun virta suomeen alkoi, olisi näiden maahantulijoiden etenkin nuorten miesten, taustat ja tarkoitusperät tullut seuloa tiheällä kammalla. Nyt ei tarvi enään seuloa kun siitä on jo kolme vuotta kun se olisi pitänyt tehdä! Nyt munattomat viranomaiset keksivät selityksiä oman perseensä pelastamiseksi.

Jos katsellaan rikostilastoja jaksolta 2015-2018 nähdään selkeästi että yliedustettuina on pari kansallisuutta. Kansallisuudet ovat niistä maista joissa käydään tai on käyty sotaa. En sano etteikö viranomaisilla olisi tekemistä oman maan kansalaisten tekemissä rikoksissa ja kaiken maailman karkureiden jahtaamisessa, mutta enemmän jäisi aikaa etsiä etsintäkuulutettujakin jos nämä maahantulijat olisi seulottu jo alun alkaen tarkasti.

Irakilaiset ja Syyrialaiset höystettynä Afgaaneilla ovat seksuaalirikostilastoissa top kolme ja juupajoen mattia ei tilastossa näy vaikka kantasuomalaisetkin syyllistyvät seksuaalirikoksiin. Kuuluvat samaan kategoriaan kuin paskavarvasraiskaajat, samaan koneeseen vaan raiskaaja reinotkin.

Mulla nyt ei ole mitään erikoista lääkettä noiden asioiden ratkaisuun mutta ei se oo mun hommakaan kyllä. Nää on mun mielipiteitä ja allekirjoitan ne vahvasti, neuvokaa lapsille ja nuorille miten tulee toimia jos saa omituisia viestejä puhelimeen ja keskustelkaa asioista. Tää on vasta jäävuorenhuippu.

Pistäkää linkkiä jakoon sosiaaliseen mediaan blogista.

Janne Nacci

2019-01-13T20:18:35+00:00

2 Comments

  1. Jänis 13.1.2019 at 20:53 - Reply

    Mä oon ilmoittanut kaikille läheisille ja tutuille että jos lapselta löytyy yhteydenottoja tällaisilta, niin sopikaa tapaaminen lapsen ja kulttuurierosta kärsivän välille ja ilmoittakaa tapaamisaika ja -paikka minulle ja pysykää etäällä.

  2. Jbl 25.1.2019 at 06:40 - Reply

    Kyllä täysin olen samaa mieltä. Olin vastaanottamassa ikävä kyllä näitä lapsukaisia, ja ensimmäiset sanat olivat We need money, prepaid cards and money !!

Leave A Comment